U skladu sa Satatutom Bosanskog kinološkog saveza donosim: 

Odluku 

O održavanju državne  izložbe pasa svih pasmina u okviru redovnog kalendara kinoloških manifestacija  u organizaciji Bosanskog kinološkog saveza

  • Revija pasa će se održati 21. 09. 2019. u okviru manifestacije “Cazinski sajam 2019”, na prostoru održavanja sajma, sa početkom u 10h.
  • Manifestacija se organizira u saradnji sa organizatorom sajma, grad Cazin će sponzorirati trškove vezane za održavanje manifestacije.
  • BKS će na svojojm zvaničnoj stranici objaviti održavanje manifestacije i omogućiti online prijave.
  • BKS delegira  gdina Mevludin Omerčić (Cazin) i Damir Šerak (Tuzla) kao sudije na manifestaciji.
  • U skladu sa članom 2. ove Odluke, izlagači koji su članovi BKS-a, su oslobođeni od plaćanja  takse za prijavu pasa, ostali izlagači učešće na izložbi plaćaju 50KM.
  • Odluka stupa na snagu danom donošenja.Sarajevo 09.09.2019

Refet Hadžić,
generalni sekretar BKS 

Prijavnica

Prijavnica Cazin 2019

Browse...

JPG; PNG

Browse...

Za razred prvaka obavezno priložiti potvrdu o nacionalnom ili međunarodnom prvaku. Entries for the champion class will be accepted only if a copy of a national or international championship is enclosed, otherwise the dog will be entered in the open class.

Browse...

Za razred radnih pasa obavezno priložiti certifikat o položenom radnom ispitu dostatnom za upis psa navedene pasmine u razred radnih. Bez priložene kopije certifikata pas neće biti upisan u razred radnih, već će ga organizator prebaciti u razred otvorenih. Entries for the working class will be accepted only if a copy of the working trial certificate is enclosed, otherwise the dog will be entered in the open class.

CAPTCHA
Please wait...